Багет солодовий (з отвором) (упак. 5 шт.)
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
60гр. | 60шт. | 30мін. | N/A | N/A | 60гр. |
Характеристика виробу
Хлібобулочний виріб у вигляді напівбагета, швидкозаморожений.
- Поверхня - гладенька, допускається невелика зморшкуватість поверхні або тріщинки
- Форма – подовжена з тупим округленим кінцем з одного краю та надрізом і отвором всередині м’якушки з другого краю
- Колір – від світло-коричневого до коричневого, без забруднення
- Стан м’якушки – еластична, пропечена, неволога на дотик, з розвиненою пористістю
- Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній сировині, без сторонніх присмаку та запаху
Енергетична та харчова цінність продукту
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1142 кДж / 273 ккал
- Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-7,6 г, Жири (в т.ч. насичені/мононенасичені/поліненасичені) – 4,4 г (0,5г/0,8г/2,2г) , Вуглеводи (в т.ч. цукри/крохмаль) – 51,2г (3,0г/47,2г)
- Вітаміни: В1-0,13 мг, В2-0,03 мг, РР-0,89 мг, Е – 1,26 мг
- Мінерали: Na-428 мг, K-111 мг, Ca-18 мг, Mg-12 мг, P-64 мг, Fe-1 мг
Рекомендації щодо приготування
- Вироби звільняють від упаковки для розморожування при кімнатній температурі протягом (30-80) хвилин.
- Можна розігрівати вироби в пекарській шафі, розігрітій до температури 220 оС протягом (5±2) хвилин або на грилі.
- Розморожений виріб готовий до вживання
Тривалість розморожування, розігрівання можуть змінюватися залежно від маси виробів, температури навколишнього середовища, якості, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.