02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Багет солодовий (з отвором) (упак. 5 шт.)

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
60гр. 60шт. 30мін. N/A N/A 60гр.

Характеристика виробу

 

Хлібобулочний виріб у вигляді напівбагета, швидкозаморожений. 

  • Поверхня -  гладенька, допускається невелика зморшкуватість поверхні або тріщинки
  • Форма – подовжена з тупим округленим кінцем з одного краю та надрізом і отвором всередині м’якушки з другого краю
  • Колір – від  світло-коричневого до коричневого, без забруднення
  • Стан м’якушки – еластична, пропечена, неволога на дотик, з розвиненою пористістю
  • Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

 

Енергетична та харчова цінність продукту

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1142 кДж / 273 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-7,6 г, Жири (в т.ч. насичені/мононенасичені/поліненасичені) – 4,4 г (0,5г/0,8г/2,2г) , Вуглеводи (в т.ч. цукри/крохмаль)  – 51,2г (3,0г/47,2г)
  • Вітаміни: В1-0,13 мг,  В2-0,03 мг, РР-0,89 мг, Е – 1,26 мг
  • Мінерали: Na-428 мг, K-111 мг, Ca-18 мг, Mg-12 мг, P-64 мг, Fe-1 мг

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від упаковки для розморожування при кімнатній  температурі протягом (30-80) хвилин.
  • Можна розігрівати вироби в пекарській шафі, розігрітій до температури 220 оС   протягом  (5±2) хвилин або на грилі.
  • Розморожений виріб готовий до вживання

 

Тривалість  розморожування, розігрівання   можуть змінюватися  залежно від маси виробів, температури навколишнього середовища,  якості,   типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.