02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Багет з зерновою сумішшю 250г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
250гр. 24шт. 60-80мін. N/A 12-15мін. 220гр.

Характеристика виробу

 

Хлібобулочний виріб у вигляді багета, швидкозаморожений

  • Поверхня -  шорстка, посипана сумішшю з кунжуту, льону, соняшникового насіння та вівсяних пластівців, з 4-ма косими надрізами
  • Форма – подовжено-овальна
  • Колір – від  світло-коричневого до коричневого, без забруднення, допускається невелика зморшкуватість поверхні або тріщинки по надрізах
  • Стан м’якушки – еластична, пропечена, неволога на дотик, з розвиненою пористістю
  • Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

 

Енергетична та харчова цінність продукту

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1117 кДж / 267 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-10,7 г, Жири – 5,5 г , Вуглеводи – 44,0 г

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від транспортної упаковки, розкладають на листи та витримують при кімнатній температурі протягом (40-90) хвилин і направляють на допікання
  • Допікання виробів проводять в попередньо розігрітій пекарській камері до температури (220-230)оС при температурі 180оС з парозволоженням (4-6)секунд  протягом 12(±2) хвилин
  • Ступінь готовності визначають за наявності хрусткої скоринки на поверхні виробу

 

Тривалість  розморожування та допікання, технологічні параметри приготування можуть змінюватися  залежно від температури навколишнього середовища,  умов зберігання, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.