02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Батон з кунжутом 400г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
400гр. 18шт. 60-90мін. N/A 12-15мін. 370гр.

Характеристика виробу

Хлібобулочний виріб у вигляді батона, швидкозаморожений

  • Поверхня -  гладенька, посипана кунжутом, з 4-ма косими надрізами
  • Форма – подовжено-овальна
  • Колір – від  світло-жовтого до жовтого, без забруднення, допускається невелика зморшкуватість поверхні або тріщинки по надрізах
  • Стан м’якушки – еластична, пропечена, неволога на дотик, з розвиненою пористістю
  • Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

 

Енергетична та харчова цінність продукту

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1155 кДж / 276 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-8,0 г, Жири, г – 6,5 г , Вуглеводи – 45,4 г
  • Вітаміни, мг:       В1-0,15 мг,  В2-0,05 мг, РР-1,13 мг,  E-3,1 мг
  • Мінерали, мг:     Na-375 мг, K-96 мг, Ca-46 мг, Mg-28 мг, P-73 мг, Fe-2 мг

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від транспортної упаковки, розкладають на листи та витримують при кімнатній температурі протягом (60-90) хвилин, і направляють на допікання
  • Розморожування бажано проводити в поліетиленовому пакеті
  • Допікання виробів проводять в попередньо розігрітій пекарській камері до температури (180-200)оС  з парозволоженням, тривалість випікання  -  5(±2) хвилини
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні

 

Тривалість  розморожування та приготування, технологічні параметри допікання можуть змінюватися  залежно від температури навколишнього середовища,  типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.