Булочка бутербродна з кунжутом (з надрізом) (упак. 4 шт.)
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
95гр. | 40шт. | 30мін. | N/A | N/A | 95гр. |
Характеристика виробу
Хлібобулочний виріб, швидкозаморожений
- Поверхня - гладенька, рівномірно посипана кунжутом, дозволяється незначна зморшкуватість
- Форма – округла
- Колір – від світло-жовтого до жовтого
- Смак та запах - властивий випеченому хлібобулочному виробу та доданій сировині, без сторонніх присмаку та запаху
- Стан м’якушки – еластична, неволога на дотик, з розвиненою пористістю.
Рекомендації щодо приготування
- Вироби звільняють від транспортної упаковки, розморожування проводять в поліетиленовому пакеті при кімнатній температурі протягом (30-50) хвилин. Розморожений виріб готовий до вживання.
- При необхідності можна розігрівати вироби (після розмороження) в пекарських камерах, розігрітих до температури 180-200 °С протягом (5±2) хвилин або готувати на грилі.
Тривалість розморожування та розігрівання можуть змінюватися залежно від маси виробів, температури навколишнього середовища, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.