02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Хліб Бородинський класичний 500г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
500гр. 18шт. 60-80мін. N/A 12-15мін. 470гр.

Характеристика виробу

 

Хліб з житньо-пшеничного борошна з додаванням солодового екстракту, формовий, швидкозаморожений.

  • Поверхня – посипана коріандром
  • Форма – прямокутна
  • Колір – темно-коричневий
  • Смак та запах - властивий випеченому хлібобулочному виробу та доданій сировині, без сторонніх присмаку та запаху
  • Стан м’якушки – еластична, пропечена на 90%, неволога на дотик, з розвиненою пористістю, без слідів непромісу

 

Енергетична та харчова цінність продукту

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1067 кДж / 255 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки – 12,4 г, жири – 5,1 г , вуглеводи – 38,8 г

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від транспортної упаковки, розкладають на листи та витримують при кімнатній температурі протягом 180 хвилин
  • Допікання виробів проводять в попередньо розігрітій пекарській камері до температури (180-200) оС  з парозволоженням, тривалість допікання  -  (15-17) хвилин

 

Тривалість  розморожування та допікання, технологічні параметри допікання можуть змінюватися  залежно від температури навколишнього середовища,  типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.