02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Хліб кукурудзяний 300г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
300гр. 8шт. 60-80мін. N/A 10-12мін. 275гр.

Характеристика виробу

 

Хліб з пшеничного борошна з включенням кукурудзяної суміші

  • Поверхня -  посипана борошном з хрестоподібним надрізом
  • Форма – подовжено-овальна
  • Колір – від світло-жовтого
  • Смак та запах - властивий випеченому хлібобулочному виробу та доданій сировині, без сторонніх присмаку та запаху
  • М’якушка недопечена, без слідів непромісу, не волога на дотик з розвиненою пористістю

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи, витримують для розморожування при кімнатній  температурі протягом (15-180) хвилин і направляють на допікання
  • Допікання виробів проводять  за температури  (180-220) оС з парозволоженням 4-6 секунд протягом  15(±3) хвилин
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні, еластичного стану м"якушки

 

Тривалість  випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися  залежно від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.