02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Хліб Провінційний 330г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
330гр. 15шт. 60-80мін. N/A 12-14мін. 300гр.

Характеристика виробу

 

Хліб з пшеничного борошна на заквасці, швидкозаморожений

  • Поверхня -  посипана борошном з трьома косими поперечними надрізами, дозволяються невеликі тріщинки, зморшкуватість, злипи
  • Форма – подовжено-овальна з загостреними кінцями
  • Колір – від світло-жовтого
  • Смак та запах - властивий випеченому хлібобулочному виробу та доданій сировині, без сторонніх присмаку та запаху
  • М’якушка недопечена, без слідів непромісу, не волога на дотик з розвиненою пористістю

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від упаковки
  • Розкладають на листи
  • Витримують для розморожування при кімнатній  температурі протягом (15-180) хвилин і направляють на допікання
  • Допікання виробів     проводять  за температури  (180-220) оС з паро зволоженням 4-6 секунд протягом  15(±3) хвилин
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні, еластичного стану м"якушки

 

Тривалість  випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися  залежно від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.