02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Хліб Вестфальський 250г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
250гр. 20шт. 60-80мін. N/A 10-12мін. 240гр.

Характеристика виробу

 

Формовий житньо-пшеничний хліб, з додаванням пшоняної крупи, вівсяних пластівців, насіння льону та соняшника,  100% випечений,  швидкозаморожений

  • Поверхня – шорстка, посипана кунжутом, дозволяються невеликі тріщинки та підриви на скоринці до 1см
  • Колір – від світло-коричневого до коричневого
  • Стан м’якушки – еластична, пропечена, волога на дотик, з розвиненою пористістю, з включенням доданої сировини
  • Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

 

Енергетична та харчова цінність продукту

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1025 кДж / 245 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки – 7,1 г, Жири – 4,9 г , Вуглеводи – 40,5 г

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від транспортної упаковки, розкладають на листи та витримують при кімнатній температурі протягом 60-80 хвилин
  • Розморожені вироби готові до вживання.
  • При необхідності можна розігрівати  вироби в пекарних камерах , попередньо розігрітих до температури (180-200)оС , протягом (5-7) хвилин

 

Тривалість  розморожування та технологічні параметри розігрівання можуть змінюватися  залежно від температури навколишнього середовища,  типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.