02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Круасан віденський ВБ 70г.

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
70гр. 50шт. 60-80мін. 60-80мін. 18-21мін. 60гр.

Характеристика виробу

 

Виріб із листкового дріжджового тіста, попередньовистояний,  у сирому вигляді заморожений  у формі  круасана з прямими кінцями

  • Поверхня –гладенька
  • Колір - білий з сіруватим або кремовим відтінком
  • Швидкозаморожений, запакований по 60  шт в гофрокороб

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при кімнатній температурі протягом 50-80 хвилин для розморожування
  • Тістові заготовки виробів пройшли попереднє вистоювання 80-90% перед заморожуванням тому направляються на випікання без процесу вистоювання
  • При необхідності заморожені вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури  (2-8)°С до 8 годин
  • Розморожені вироби направляють на випікання
  • Випікання виробів проводять  в попередньо розігрітій до температури 220-230°С пекарській камері з парозволоженням (4-6) секунд,  за температури 180(±5)°С  протягом  (15±3) хвилин до золотистого кольору
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні

 

Тривалість  розморожування, випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися залежно від температури оточуючого середовища,  маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.