02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Круасан з шоколадом 80г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
80гр. 100шт. 60-80мін. 80-100мін. 18-21мін. 65гр.

Характеристика виробу

 

Виріб у вигляді круасану з начинкою з  шоколаду  у сирому вигляді

  • Тісто невипечене
  • Колір  білий з жовтуватим  або сіруватим відтінком
  • Стан  начинки: одноріднена маса
  • Смак і запах: властивий доданій сировині, без сторонніх присмаку і запаху
  • Швидкозаморожений, запакований у гофрокороб по 100шт

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при кімнатній температурі протягом 45-80 хвилин
  • Розморожені  вироби розміщають в шафи для вистоювання  протягом 60-90 хв до збільшення в об`ємі
  • При необхідності недорозстоєні вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури  (2-8) 0С протягом кількох годин
  • Випікання виробів проводять  в попередньо розігрітій до температури 220-230 0С духовці з парозволоженням 4-6сек,  за температури 180-190 оС  протягом (15±3) хвилин до золотистого кольору
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні

 

Тривалість  випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.