02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Круасан зерновий 80г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
80гр. 100шт. 60-80мін. 80-100мін. 18-21мін. 65гр.

Характеристика виробу

 

Виріб із листкового дріжджового тіста у сирому вигляді заморожений  у формі  круасана з прямими кінцями

  • Поверхня –гладенька з включеннями зерен
  • Колір - білий з сіруватим або кремовим відтінком з темними включеннями зерен,
  • Швидкозаморожений, запакований по 100 шт в гофрокороб

 

Рекомендації щодо приготування  свіжевипеченого виробу із замороженого

  • Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при кімнатній температурі протягом 45-80 хвилин. 
  • Розморожені  вироби розміщають в шафи для вистоювання  протягом 60-90 хв до збільшення в об`ємі .
  • При необхідності недорозстоєні вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури  (2-8)0С протягом кількох годин.
  • Випікання виробів проводять  в попередньо розігрітій до температури 220-230 0С пекарській камері з парозволоженням 4-6сек,  за температури 180-190 оС  протягом (15±3) хвилин до золотистого кольору.
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні. Посипання зернами зверху – перед випіканням – за рішенням Продавця.

 

Тривалість розморожування, вистоювання, випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися в залежності від  олишнього середовища, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.