02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Слойка абрикосова 65г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
65гр. 70шт. 70-80мін. 60-80мін. 15-18мін. 60гр.

Характеристика виробу

 

Прямокутної форми виріб із листкового дріжджового тіста, не затиснутий з боків,  всередині з абрикосовим наповнювачем, дозволяється виглядання начинки з  боків

У сирому вигляді швидкозаморожений, запакований в гофрокороб

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при температурі оточуючого середовища протягом 50-80 хвилин
  • Розморожені  вироби розміщають в шафи для вистоювання  протягом 40-60 хв до збільшення в об`ємі
  • При необхідності вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури  (2-8) 0С протягом кількох годин
  • Випікання виробів проводять  в попередньо розігрітій до температури 220-230 0С духовці,  за температури 180-190 оС  протягом  (15±3)хвилин до золотистого кольору
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні.

 

Тривалість  випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.