02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Язичок 80г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
80гр. 140шт. 30-40мін. N/A 18-21мін. 65гр.

Характеристика виробу

 

Виріб швидкозаморожений  з прісного листкового тіста  у вигляді нарізаного  прямокутника

  • Поверхня - гладенька з насічками, без розривів та ознак виділення жиру
  • Колір – білий з жовтуватим, кремовим або сіруватим  відтінком
  • Смак та запах - властивий даному виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

 

Рекомендації  щодо  приготування

  • Вироби звільняють від упаковки, розгортають і витримують при кімнатній температурі протягом (15-180) хвилин
  • Перед випіканням поверхню виробів збризкують водою та посипають цукром. Випікання виробів проводять  в попередньо розігрітій до температури (220-230 0С) духовці,  за температури (180-190) оС  протягом  30(±5) хвилин до золотистого кольору
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні

 

Тривалість  випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації