
Тісто листкове для Наполеону 1000г
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
1000гр. | 10шт. | N/A | N/A | N/A | N/A |
Характеристика виробу
Виріб з листкового бездріжджового тіста, швидкозаморожений.
- Поверхня - гладенька
- Форма – прямокутна
- Колір – білий з сіруватим або кремовим відтінком
- Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній сировині, без сторонніх присмаку та запаху
Енергетична та харчова цінність продукту
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1498 кДж / 358 ккал
- Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-5,0 г, Жири – 22,5 г , Вуглеводи – 34,1 г
Рекомендації щодо приготування коржів.
- Тісто звільнити від упаковки, розкласти коржі на пергаменті на рівній поверхні та розморозити до пластичного стану при кімнатній температурі (22-25)°С близько 15 хвилин.
- Розігріти духовку до (220-230)°С
- Викласти пергамент з коржом на лист для випікання, попроколювати виделкою для запобігання утворюванню пухирців та перемістити в духовку.
- Зменшити температуру до 180°С та випікати (20-30) хвилин до готовності.
Тривалість та температурний режим випікання можуть змінюватися залежно від типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.
Рекомендації щодо приготування торту:
- охолоджені коржі перемащують кремом. Верх і боки обсипають кришивом з випечених коржів.
- Склад крему: 1л молока, 1 стакан цукру, 200 г масла вершкового, 3-4 яйця курячих, 3-4 ложки борошна пшеничного вищого ґатунку, ванільний цукор.
Рекомендації щодо приготування крему:
- Яйця та борошно ретельно перемішати, додати стакан молока і знову перемішати до однорідної маси.
- Решту молока з цукром довести до кипіння та поступово додати суміш з яєць, борошна і молока.
- Уварювати на малому вогні при постійному перемішуванні до отримання заварного крему бажаної густоти.
- Охолодити заварний крем. Для запобігання утворюванню кірочки рекомендовано накрити крем харчовою плівкою.
- Збити вершкове масло, додати охолоджений заварний крем, ванільний цукор (можна коньяк або лікер) та перемішати все до однорідної маси.