02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Тісто листкове для Наполеону 1000г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
1000гр. 10шт. N/A N/A N/A N/A

Характеристика виробу

 

Виріб з листкового бездріжджового тіста, швидкозаморожений. 

  • Поверхня -  гладенька
  • Форма – прямокутна
  • Колір – білий з сіруватим або кремовим відтінком
  • Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

 

Енергетична та харчова цінність продукту

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1498 кДж / 358 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-5,0 г, Жири – 22,5 г , Вуглеводи – 34,1 г

 

Рекомендації щодо приготування коржів.

  • Тісто звільнити від упаковки, розкласти коржі на пергаменті на рівній поверхні та розморозити до пластичного стану при кімнатній температурі (22-25)°С близько 15 хвилин.
  • Розігріти духовку до (220-230)°С
  • Викласти пергамент з коржом на лист для випікання, попроколювати виделкою для запобігання утворюванню пухирців та перемістити в духовку.
  • Зменшити температуру до 180°С та випікати (20-30) хвилин до готовності.

 

Тривалість  та температурний режим випікання можуть змінюватися залежно від типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.

 

Рекомендації щодо приготування торту:

  • охолоджені коржі перемащують кремом. Верх і боки обсипають кришивом з випечених коржів.               
  • Склад крему: 1л молока, 1 стакан цукру, 200 г масла вершкового, 3-4 яйця курячих, 3-4 ложки борошна пшеничного вищого ґатунку, ванільний цукор.

 

Рекомендації щодо приготування крему:

  • Яйця та борошно ретельно перемішати, додати стакан молока і знову перемішати до однорідної маси.
  • Решту молока з цукром довести до кипіння та поступово додати суміш з яєць, борошна і молока.
  • Уварювати на малому вогні при постійному перемішуванні до отримання заварного крему бажаної густоти.
  • Охолодити заварний крем. Для запобігання утворюванню кірочки рекомендовано накрити крем харчовою плівкою.
  • Збити  вершкове масло, додати охолоджений заварний крем, ванільний цукор (можна коньяк або лікер) та перемішати все до однорідної маси.