
Рустик з шинкою та сиром 80г
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
80гр. | 100шт. | 60-80мін. | 80-100мін. | 18-21мін. | 65гр. |
Характеристика виробу
Виріб із листкового дріжджового тіста у сирому вигляді заморожений
- Прямокутної форми з начинкою з шинки та сиру всередині
- Поверхня –гладенька з наколами
- Колір - білий з сіруватим або кремовим відтінком
- Швидкозаморожений, запакований по 100 шт в гофрокороб
Рекомендації щодо приготування свіжевипеченого виробу із замороженого
- Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при кімнатній температурі протягом 45-80 хвилин
- Розморожені вироби розміщають в шафи для вистоювання протягом 60-90 хв до збільшення в об`ємі
- При необхідності недорозстоєні вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури (2-8) 0С протягом кількох годин
- Випікання виробів проводять в попередньо розігрітій до температури.220-230 0С духовці з парозволоженням 4-6 сек, за температури 180-190 оС протягом (15±3) хвилин до золотистого кольору
- Ступінь готовності визначають за наявності рум'яної скоринки на поверхні
Тривалість випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.