02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Тісто прісне (вагове) 1000г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
1000гр. 17шт. N/A N/A N/A N/A

Характеристика виробу:

  • Виріб з листкового бездріжджового тіста, швидкозаморожений. 
  • Поверхня -  гладенька
  • форма – у вигляді рулона,
  • колір – білий з сіруватим або кремовим відтінком
  • смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

Енергетична та харчова цінність продукту:

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1498 кДж / 358 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-5,0 г, Жири – 22,5 г , Вуглеводи – 34,1 г

Рекомендації щодо приготування

  1. Тісто розморозити до пластичного стану при кімнатній температурі (22-25)°С близько 120 хвилин, звільнити від упаковки та поступово розгорнути.
  2. За необхідності розкатати розморожене тісто до потрібної товщини (для збереження розшарованості важливо розкатувати в одному напрямку).
  3. Гострим ножем, щоб не зім’яти країв, нарізати тісто на заготовки потрібної форми, проколоти виделкою, сформувати вироби з начинками або без та викласти на лист для випікання, попередньо  застелений пергаментом або змащений олією, на відстані 5 см один від одного та 3 см від краю листа.
  4. Розігріти духовку до (220-230)°С та перемістити до неї лист з виробами.
  5. Зменшити температуру до 190°С та випікати: дрібні вироби («язички», палм’є, слойки з начинками тощо) – (30-35) хвилин, великі пироги з начинками, штруделі тощо – (45-60) хвилин до утворення золотистої скоринки на поверхні.

   Тривалість  та температурний режим випікання можуть змінюватися залежно від маси виробів, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.

Дозволяється використовувати мікрохвильові печі для розморожування тіста.