
Круасан віденський мигдальний 90г
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
90гр. | 100шт. | 60-80мін. | 60-80мін. | 18-21мін. | 75гр. |
Характеристика виробу
Виріб з листкового дріжджового тіста у вигляді круасана з начинкою, швидкозаморожений
- Поверхня - гладенька
- Колір – білий з сіруватим відтінком
- Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній сировині, без сторонніх присмаку та запаху
Рекомендації щодо приготування
- Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при кімнатній температурі протягом 45-80 хвилин.
- Розморожені вироби розміщають в шафи для вистоювання протягом 60-90 хв до збільшення в об`ємі.
- При необхідності недорозстоєні вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури (2-8) °С протягом кількох годин.
- Перед випіканням поверхню виробів посипають мигдальними пластівцями з розрахунку приблизно 1,8г на один виріб.
- Випікання проводять в попередньо розігрітій до температури 220-230 °С духовці з парозволоженням 4-6 секунд, за температури 170-175 °С протягом (15±3) хвилин до золотистого кольору.
- Ступінь готовності визначають за наявності рум'яної скоринки на поверхні.
Тривалість вистоювання та випікання, температурні режими пекарських камер можуть змінюватися в залежності від маси виробів, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.