02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Тісто дріжджове листкове з вершковим маслом 1000г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
1000гр. 15шт. N/A N/A N/A N/A

Характеристика виробу

 

Виріб з листкового дріжджового тіста, швидкозаморожений. 

  • Поверхня -  гладенька
  • Форма – у вигляді рулона
  • Колір – білий з жовтим або кремовим відтінком
  • Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

 

Енергетична та харчова цінність продукту

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1439 кДж / 344 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-5,5 г, Жири – 20,4 г , Вуглеводи – 33,8 г

 

Рекомендації щодо приготування

  • Тісто розморозити до пластичного стану при кімнатній температурі (22-25)°С близько 120 хвилин, звільнити від упаковки та поступово розгорнути. 
  • За необхідності розкатати розморожене тісто до потрібної товщини (для збереження розшарованості важливо розкатувати в одному напрямку).
  • Гострим ножем, щоб не зім’яти країв, нарізати тісто на заготовки потрібної форми, сформувати вироби з начинками або без та викласти на лист для випікання попередньо застелений пергаментом або змащений олією, на відстані 5 см один від одного та 3 см від краю листа.
  • Лист з виробами накрити для запобігання завітрюванню та розмістити в теплому місці за температури (25-30)°С приблизно на 60 хвилин, залежно від маси та форми виробів, до збільшення їх в об`ємі у 1,5 рази.
  • Розігріти духовку до (220-230)°С та перемістити до неї лист з виробами.
  • Зменшити температуру до 180°Ста випікати бажано з парозволоженням: дрібні вироби (булочки, равлики, круасани, слойки з начинками тощо) – (15-20) хвилин, великі пироги з начинками, штруделі тощо – (40-50) хвилин до утворення золотистої скоринки на поверхні.

  

Тривалість випікання, температурний режим випікання можуть змінюватися залежно від маси виробів, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.

 

   Не використовувати мікрохвильові печі для розморожування та випікання виробів.