02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Круасан з шоколадом (попередньовистояний) 90г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
90гр. 50шт. 60-80мін. N/A 12-15мін. 85гр.

Характеристика виробу

 

Виріб з листкового дріжджового тіста у вигляді круасана з начинкою, попередньовистояний швидкозаморожений

  • Поверхня -  гладенька
  • Колір – білий з жовтуватим відтінком з включенням шару коричневого тіста
  • Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

 

Енергетична цінність (калорійність)  на 100 g (г)  продукту

 

1569 kJ (кДж) / 375 kcal (ккал)

 

Рекомендації щодо приготування

 

  • Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при кімнатній температурі протягом 30-40 хвилин до повного розмороження начинки, розморожені вироби направляють на випікання
  • Випікання проводять  в попередньо розігрітій до температури 220-230 °С духовці з невеликим парозволоженням за температури 165-170 °С  протягом (20±2) хвилини до золотистого кольору
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної хрусткої скоринки на поверхні

 

Тривалість  розморожування та випікання, температурні режими пекарських камер можуть змінюватися залежно від температури навколишнього середовища, від маси виробів, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.