
Круасан з лимоном та апельсином 50г
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
50гр. | 120шт. | 40-60мін. | 60-80мін. | 15-18мін. | 40гр. |
Характеристика виробу
Виріб у вигляді круасану з начинкою з лимону та апельсину у сирому вигляді
- Колір білий з жовтуватим відтінком
- Стан начинки: одноріднена подрібнена маса м'яка, соковита
- Смак і запах: властивий доданій сировині, без сторонніх присмаку і запаху
- Виріб швидкозаморожений, запакований по 120 шт в гофрокороб
Рекомендації щодо приготування
- Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при кімнатній температурі протягом 45-80 хвилин
- Розморожені вироби розміщають в шафи для вистоювання протягом 60-90 хв до збільшення в об`ємі
- При необхідності недорозстоєні вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури (2-8) 0С протягом кількох годин
- Випікання виробів проводять в попередньо розігрітій до температури.220-230 0С духовці з парозволоженням 4-6сек, за температури 180-190 оС протягом (12±3) хвилин до золотистого кольору
- Ступінь готовності визначають за наявності рум'яної скоринки на поверхні
Тривалість випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.