
Слойка з вишнями 80г
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
80гр. | 100шт. | 60-80мін. | 80-100мін. | 18-21мін. | 65гр. |
Характеристика виробу
Прямокутної форми виріб із листкового дріжджового тіста, склеєна з боків тістова основа, всередині з начинкою
- Поверхня –гладенька з надрізами
- Колір - білий з сіруватим або кремовим відтінком
- У сирому вигляді швидкозаморожений, запакований в гофрокороб
Рекомендації щодо приготування
- Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при кімнатній температурі протягом 45-80 хвилин
- Розморожені вироби розміщають в шафи для вистоювання протягом 60-90 хв до збільшення в об`ємі
- При необхідності недорозстоєні вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури (2-8) 0С протягом кількох годин
- Випікання виробів проводять в попередньо розігрітій до температури 220-230 0С духовці з парозволоженням 4-6 секунд, за температури 180-190 оС протягом (15±3) хвилин до золотистого кольору
- Ступінь готовності визначають за наявності рум'яної скоринки на поверхні
Тривалість випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації