02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Булочка парижська 20г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
20гр. 200шт. 15-30мін. N/A N/A 20гр.

Характеристика виробу

 

Булочний виріб округлої форми, 100% готовності, швидкозаморожений.

  • Поверхня -  гладенька,дозволяється  незначна зморшкуватість поверхні  та невеликі тріщинки
  • Колір - від  світло-жовтого  до жовтого,  без підгорілості
  • Стан м’якушки – еластична
  • Пропечена, неволога на дотик, з розвиненою пористістю, без слідів непромісу
  • Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній  сировині, без сторонніх  присмаку та запаху

 

Енергетична та харчова цінність продукту

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1159 кДж / 277 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки – 7,4 г, жири – 4,2 г , вуглеводи – 51,0 г

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від транспортної упаковки, розкладають на листи та витримують при кімнатній температурі протягом (15-30) хвилин.
  • Розморожений виріб готовий до вживання.
  • Тривалість  розморожування може змінюватися  залежно від умов, температури навколишнього середовища,  ступеня заморожування тощо.