02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Сосиска в листковому тісті 110г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
110гр. 80шт. 80-100мін. 100-120мін. 18-21мін. 90гр.

Характеристика виробу

 

Виріб із листкового дріжджового тіста у сирому вигляді заморожений  у вигляді закрученої трубочки   з начинкою з сосиски

 

Рекомендації щодо приготування  із замороженого

  • Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при кімнатній температурі протягом 40-80 хвилин
  • Розморожені  вироби розміщають в шафи для вистоювання  протягом 50-80 хв до збільшення в об`ємі
  • При необхідності вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури  (2-8) 0С протягом кількох годин
  • Випікання виробів проводять  в попередньо розігрітій до температури.220-230 0С духовці,  за температури 180-190 оС  протягом (15±3) хвилин до золотистого кольору
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні

 

Тривалість  випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.