
Сосиска в листковому тісті 110г
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
110гр. | 80шт. | 80-100мін. | 100-120мін. | 18-21мін. | 90гр. |
Характеристика виробу
Виріб із листкового дріжджового тіста у сирому вигляді заморожений у вигляді закрученої трубочки з начинкою з сосиски
Рекомендації щодо приготування із замороженого
- Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи і витримують при кімнатній температурі протягом 40-80 хвилин
- Розморожені вироби розміщають в шафи для вистоювання протягом 50-80 хв до збільшення в об`ємі
- При необхідності вироби дозволяється зберігати в холодильній камері за температури (2-8) 0С протягом кількох годин
- Випікання виробів проводять в попередньо розігрітій до температури.220-230 0С духовці, за температури 180-190 оС протягом (15±3) хвилин до золотистого кольору
- Ступінь готовності визначають за наявності рум'яної скоринки на поверхні
Тривалість випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися в залежності від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.