
Тісто дріжджове листкове ТМ "Домашні Традиції" 1000г
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
1000гр. | 15шт. | N/A | N/A | N/A | N/A |
Характеристика виробу
Виріб з листкового дріжджового тіста, швидкозаморожений
- Поверхня - гладенька
- Форма – у вигляді рулона
- Колір – білий з сіруватим або кремовим відтінком
- Смак та запах - властивий даному типу виробу і використаній сировині, без сторонніх присмаку та запаху
Енергетична та харчова цінність продукту
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1510 кДж / 361 ккал
- Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: Білки-4,9 г, Жири – 23,0 г , Вуглеводи – 34,1 г
Рекомендації щодо приготування
- Тісто розморозити до пластичного стану при кімнатній температурі (22-25)°С близько 90 хвилин, звільнити від упаковки та поступово розгорнути.
- За необхідності розкатати розморожене тісто до потрібної товщини (для збереження розшарованості важливо розкатувати в одному напрямку).
- Гострим ножем, щоб не зім’яти країв, нарізати тісто на заготовки потрібної форми, сформувати вироби з начинками або без та викласти на лист для випікання, попередньо застелений пергаментом або змащений олією, на відстані 5 см один від одного та 3 см від краю листа.
- Лист з виробами накрити для запобігання завітрюванню та розмістити в теплому місці за температури (25-35)°С приблизно на 60 хвилин, залежно від маси та форми виробів, до збільшення їх в об`ємі у 1,5 рази.
- Розігріти духовку до (220-230)°С та перемістити до неї лист з попередньо зволоженими виробами.
- Зменшити температуру до 180°С та випікати бажано з парозволоженням: дрібні вироби (булочки, равлики, круасани, слойки з начинками тощо) – (15-20) хвилин, великі пироги з начинками, штруделі тощо – (40-50) хвилин до утворення золотистої скоринки на поверхні.
Тривалість та температурний режим випікання можуть змінюватися залежно від маси виробів, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.