02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Чіабата темна 90г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
90гр. 20шт. 40-60мін. N/A 7-9мін. 80гр.

Характеристика виробу

 

Італійський хліб, виготовлений з пшеничного борошна, 100% випечений у неглибокій прямокутній формі, швидкозаморожений.

  • Поверхня -  посипана борошном та насінням кунжуту та льону, нерівна, з невеликими вмятинами
  • Форма – у вигляді неправильного  прямокутника
  • Колір – від світло-коричневого
  • Смак та запах - властивий випеченому хлібобулочному виробу та доданій сировині, без сторонніх присмаку та запаху
  • М’якушка пропечена, без слідів непромісу, не волога на дотик, з розвиненою пористістю

 

Рекомендації по приготуванню

  • Вироби звільняють від упаковки для розморожування при кімнатній  температурі протягом (30-180) хвилин
  • При необхідності можна розігрівати в духовій шафі, розігрітій до температури 220 оС   протягом  (5-7) хвилин або на грилі
  • Розморожений виріб готовий до вживання

 

Тривалість  розморожування, розігрівання   можуть змінюватися  залежно від маси виробів, температури навколишнього середовища, якості,   типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.