
Чіабата темна 90г
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
90гр. | 20шт. | 40-60мін. | N/A | 7-9мін. | 80гр. |
Характеристика виробу
Італійський хліб, виготовлений з пшеничного борошна, 100% випечений у неглибокій прямокутній формі, швидкозаморожений.
- Поверхня - посипана борошном та насінням кунжуту та льону, нерівна, з невеликими вмятинами
- Форма – у вигляді неправильного прямокутника
- Колір – від світло-коричневого
- Смак та запах - властивий випеченому хлібобулочному виробу та доданій сировині, без сторонніх присмаку та запаху
- М’якушка пропечена, без слідів непромісу, не волога на дотик, з розвиненою пористістю
Рекомендації по приготуванню
- Вироби звільняють від упаковки для розморожування при кімнатній температурі протягом (30-180) хвилин
- При необхідності можна розігрівати в духовій шафі, розігрітій до температури 220 оС протягом (5-7) хвилин або на грилі
- Розморожений виріб готовий до вживання
Тривалість розморожування, розігрівання можуть змінюватися залежно від маси виробів, температури навколишнього середовища, якості, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.