02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Багет для французького хот-дога

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
60гр. 42шт. 30мін. N/A N/A 60гр.

Характеристика виробу

 

Хліб з пшеничного борошна з додаванням висівок пшеничних харчових та соєвого борошна, швидкозаморожений.

  • Поверхня - шорстка, посипана борошном, з чотирма хрестоподібними косими надрізами, допускається невелика зморшкуватість, без забруднення
  • Форма – овальна
  • Колір – світло-коричневий
  • Смак та запах - властивий випеченому хлібобулочному виробу та доданій сировині, без сторонніх присмаку та запаху
  • Стан м’якушки – еластична, пропечена на 90%, неволога на дотик, з розвиненою пористістю, без слідів непромісу.

Енергетична та харчова цінність продукту

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1026 кДж / 245 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки – 12,1 г, жири – 5,0 г , вуглеводи – 36,8 г

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від транспортної упаковки, розкладають на листи та витримують при кімнатній температурі протягом (60-90) хвилин.
  • Розігрівання (допікання) виробів проводять в попередньо розігрітій пекарській камері до температури (180-200)°С  з парозволоженням, тривалість допікання  -  (10-12) хвилин.
  • Тривалість  розморожування та приготування, технологічні параметри приготування можуть змінюватися  залежно від температури навколишнього середовища,  типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації