02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Багет з зерновою сумішшю (з отвором) (упак. 5 шт.)

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
60гр. 60шт. 30мін. N/A N/A 60гр.

Характеристика виробу

 

Хлібобулочний виріб, швидкозаморожений.

  • Поверхня - гладенька, рівномірно посипана зерновою сумішшю, дозволяється незначна зморшкуватість
  • Форма – подовжена з тупим округленим кінцем з одного краю та надрізом і отвором всередині м’якушки з другого краю
  • Колір – від світло-коричневого до коричневого, допускаються бокові випливи до 5 мм, без забруднення
  • Смак та запах - властивий випеченому хлібобулочному виробу та доданій сировині, без сторонніх присмаку та запаху
  • Стан м’якушки – еластична, неволога на дотик, з розвиненою пористістю.

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від транспортної упаковки, розморожування проводять в поліетиленовому пакеті  при кімнатній  температурі протягом  (30-50) хвилин. Розморожений виріб готовий до вживання.
  • При необхідності можна розігрівати вироби (після розмороження) в пекарських камерах, розігрітих до температури 180-200 °С   протягом  (5±2) хвилин або готувати на грилі.
  • Тривалість  розморожування та розігрівання   можуть змінюватися  залежно від маси виробів, температури навколишнього середовища,  типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.