02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Чіабата світла 350г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
350гр. 8шт. 60-90мін. N/A 12-14мін. 320гр.

Характеристика виробу

 

Італійський хліб, виготовлений з пшеничного борошна, швидкозаморожений

  • Поверхня - посипана борошном або посипом пшеничним, нерівна, з невеликими вмятинами або тріщинами Форма – у вигляді неправильного  прямокутника з перекрученням або ні
  • Колір – від світло-жовтого
  • Смак та запах - властивий випеченому хлібобулочному виробу та доданій сировині, без сторонніх присмаку та запаху
  • Дозволяються невеликі злипи не більше 5 см
  • М’якушка недопечена, без слідів непромісу, не волога на дотик з розвиненою пористістю

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи, витримують для розморожування при кімнатній  температурі протягом (45-80) хвилин і направляють на допікання
  • Допікання виробів     проводять  за температури  (180-220) оС,  з парозволоженням 4-6 секунд протягом  12(±3) хвилин
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні

 

Тривалість  випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися  залежно від маси виробів, якості сировини, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації