02081,
м.Київ, вул. Здолбунівська 7Д

Хліб Грехемський 500г

Маса виробу Кількість у коробці Час розморозки Час відстоювання Час випікання Маса готового виробу
500гр. 6шт. 90-120мін. N/A 15-18мін. 470гр.

Характеристика виробу

 

Хліб з житньо-пшеничного борошна з включенням зернової сумішші,швидкозаморожений.

  • Поверхня -  посипана  борошном та гарбузовим насінням, дозволяються невеликі тріщинки та підриви, невелика зморшкуватість,
  • форма – подовжено-овальна,
  • колір – від світло-коричневого,
  • смак та запах - властивий випеченому хлібобулочному виробу та доданій сировині, без сторонніх присмаку та запаху.

 

М’якушка недопечена, без слідів непромішування, не волога на дотик, з розвиненою пористістю.

 

Енергетична та харчова цінність продукту

  • Енергетична цінність (калорійність)  на 100 г продукту: 1221 кДж / 292 ккал
  • Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки – 11,8 г, жири – 10,7 г , вуглеводи – 36,2 г

 

Рекомендації щодо приготування

  • Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи, витримують для розморожування при кімнатній  температурі протягом (90-120) хвилин і направляють на допікання.
  • Допікання виробів проводять  за температури  (180-220) оС з парозволоженням 4-6 секунд протягом  15(±3) хвилин.
  • Ступінь готовності визначають за наявності  рум'яної скоринки на поверхні, еластичного стану м"якушки.
  • Тривалість  випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися  залежно від маси виробів, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.