Хліб Грехемський 500г
Маса виробу | Кількість у коробці | Час розморозки | Час відстоювання | Час випікання | Маса готового виробу |
---|---|---|---|---|---|
500гр. | 6шт. | 90-120мін. | N/A | 15-18мін. | 470гр. |
Характеристика виробу
Хліб з житньо-пшеничного борошна з включенням зернової сумішші,швидкозаморожений.
- Поверхня - посипана борошном та гарбузовим насінням, дозволяються невеликі тріщинки та підриви, невелика зморшкуватість,
- форма – подовжено-овальна,
- колір – від світло-коричневого,
- смак та запах - властивий випеченому хлібобулочному виробу та доданій сировині, без сторонніх присмаку та запаху.
М’якушка недопечена, без слідів непромішування, не волога на дотик, з розвиненою пористістю.
Енергетична та харчова цінність продукту
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1221 кДж / 292 ккал
- Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки – 11,8 г, жири – 10,7 г , вуглеводи – 36,2 г
Рекомендації щодо приготування
- Вироби звільняють від упаковки, розкладають на листи, витримують для розморожування при кімнатній температурі протягом (90-120) хвилин і направляють на допікання.
- Допікання виробів проводять за температури (180-220) оС з парозволоженням 4-6 секунд протягом 15(±3) хвилин.
- Ступінь готовності визначають за наявності рум'яної скоринки на поверхні, еластичного стану м"якушки.
- Тривалість випікання, температурний режим пекарських камер можуть змінюватися залежно від маси виробів, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації.